Monday, 19 March 2012

Doakan Kesejahteraannya. :)

Assalamualaikum guys .

Petang kelmarin dulu CikNin dapat mesej daripada kawan CikNin , Amin . Amin ni monitor kelas CikNin kat Puteri dulu . Beristighfar panjang CikNin waktu baca mesej dia tu . Tau apa dia cakap ? Dia cakap dia kemalangan dekat Tanah Merah dan patah paha kiri . Astaghfirullahalazim ... Terkejut yang amat CikNin ! Padahal baru je dia kemalangan baru baru ni , tapi tak teuk sangat . Ini sampai patah paha kiri , Ya Allah !

CikNin tanya dia macam boleh jadi macam tu . Dia cakap waktu tu dia dengan motosikal , on the way nak balik Kota Bharu dari rumah kakak dia di Tanah Merah tu . Kereta langgar dia lepas tu lari . Langgar lari ! Apa punya manusialah , tak ada hati perasaan ke ? Betul tak ada tanggungjawab sikit pun ! Astaghfirullah !

Sekarang Amin dirawat di Hospital Kota Bharu . Semalam , Khairul dan Amir Shariffudin pergi melawat dia . CikNin pun ingat nak melawat dia jugak nanti . Nanti nak berpakat dengan budak budak yang lain .

Semoga Amin bersabar dengan kejadian yang menimpa dirinya itu . Mungkin ada hikmah atas setiap perkara yang berlaku . CikNin dan kawan kawan yang lain turut mendoakan kesejahteraan dia , semoga cepat sembuh . Keputusan SPM tinggal lagi dua hari je . :D
Mohammad Amin bin Abdul Aziz , semoga cepat sembuh . Sabar dengan dugaan yang diberikan olehNya yer . Mungkin ada benda baik nak jadi . Siapa tahu kan ? :DCikNin dan Amin .

No comments:

Post a Comment